hamid_mol (14-05-14)
hamid_mol (14-05-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام ممنون از جوابتون ولی 2 سیستم دیگه هم مشابه مال خودم بستم هیچکدوم از اونها مشکلی نداشتن دلیلش چیه که مال من ایجوری شد ؟
ضمنا یه سوال اگه یک رم چهار گیگ دیگه به سیستم اضافه کنم آیا تغییر محسوسی در سرعت کامپیوتر بوجود میاد ؟ چون از یک نرم افزار محاسباتی سنگین ( matlab ) استفاده میکنم و موقع اجرا با تاخیر اجرا میشه -cpu g2020 intel
*MoJtAbA* (19-04-14), mayaworking (19-04-14)
اكثر خاموش شدن ناگهاني سيستم و يا تصوير ندادن (ميتونم بگم 95 درصد) از مادربرده و 70 درصدشون با ريست كردن يا آپديت بايوس برطرف ميشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما ابتدا بايد رم رو از سيستم خارج ميكردي ببيني سيستم خاموش ميشه!بعد كارهاي ديگرو انجام ميدادي.
در مورد سوالتون هم به نظرم سيستم احتياجي به رم اضافه نداره.سي پي يو سيستم با همين مقدار رم(4) بهترين بازده رو داره.
اگه بخواين بهتر جواب بده بايد سي پي يو قويتر به همراه ويندوز 64 بيتي نصب كنيد.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز از لینک دانلودتون ممنون
من رم axtrom گذاشتم که توی این لیست موجود نیست ولی سیستم کار میکنه آیا ضرورتی هست برای تعویض رم ؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز رم من axtrom هست که توی این لیست وجود نداره ولی سیستم کار میکنه و مشکلی نداره آیا نیاز به تعویض رم هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
از تمامی دوستان کمال تشکر رودارم فکر کنم مشکل سیستم با آپدیت کردن بایوس و clear cmos حل شده- ( نمایندگی قبلا گفته بود که اینکار رو انجام دادم ولی نکرده بود تا اینکه متوجه شدم )
فقط اینکه رم سیستم axtrom 4g است و در لیست qvl موجود نیست ولی با این وجود سیستم کار میکنه آیا نیاز هست رم رو عوض کنم ؟
با تشکر از همه دوستان
کاربر شهرسختافزار
از شما دوست عزیز تشکر میکنم فکر کنم با اینکار مشکلم حل شده چون الان ده روزی هست که اون حالت پیش نیومده- ( اسم صد در صد که اوردید مستقیم رفتم سراغ این کار )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabaaaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[QUOTE=omid4583;273205]دوست عزیز رم من axtrom هست که توی این لیست وجود نداره ولی سیستم کار میکنه و مشکلی نداره آیا نیاز به تعویض رم هست ؟[/XTQUOT
Hاکستروم برند مورد تایید آواژنگ هست و با محصولات گیگابایت سازگاره . میتونید همین اکستروم بگیرید
دوستانی که راهنمایی گرفتن لطفا تجربیاتشون رو تو این تاپیک بنویسید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks